Projecte Inici

Des del Club de Força volem que el Projecte Inici sigui un referent gran i fort a Terrassa.

El projecte està destinat per a tots, enfocat per a joves i també per aquells més grans.

Es té l’objectiu de poder oferir un esport a tots aquells adolescents i joves que no tenen un interès o que no troben el seu lloc en els deports d’equip. El nostre Club de Força ensenya el Powerlifting.

Volent oferir una oportunitat d’esport individual on la persona s’enfronta amb ella mateixa i aprèn a saber gestionar i tenir control de les seves emocions, afrontant des de l’esforç, la constància i la disciplina tot allò que se li presenta.

Ramón,15 anys

És un deport que permet assimilar i vèncer qualsevol emoció que un estigui vivint, ajudant a la persona a superar-la per ella mateixa. Permet canalitzar efectivament sentiments com ara la ràbia, incomprensió, introversió, inseguretat i les pors entre molts altres, moltes vegades acumulats i que davant d’un episodi de tensió la persona respon de forma explosiva sent perjudicial per a ella i el seu entorn. Altrament, permet treballar i créixer en virtuts com ara la paciència, l’ordre, el compromís, la tolerància i la sinceritat. Aportant la continua realització d’un mateix i a ser empàtic i tolerant amb els altres.

L’autodomini és una base sòlida per poder enriquir la pròpia intel·ligència emocional i enfortir la nostra salut no només física, sinó també mental i afectiva.

Nadia

El Projecte Inici vol crear i donar un espai a tots els infants i joves perquè puguin iniciar un camí en el Powerlifting, donant l’oportunitat de conèixer les pròpies emocions, sentiments, actituds, febleses i fortaleses. Així mateix, es comuniquen valors tals com l’entrega, superació, perseverança, igualtat, esportivitat, respecte, solidaritat, acompanyament, èxit personal i col·lectiu entre altres.

L’entrenament amb càrregues pesades i marcar metes pas a pas, competició a competició porta a viure la felicitat de progressar, reconèixer que les frustracions no duren sempre i que la violència no duu enlloc, alhora, a viure en la pròpia pell el fruit del sacrifici, la determinació i el poder de la voluntat, demostrant-se el seu gran potencial com a persones i el seu gran valor.

Des del Club de Força desitgem cultivar el Projecte Inici, beneficiós per tot aquell que vulgui participar, contribuint a Terrassa a ser una població més activa i esportiva, creant llaços.

Maria

ESTEM AL POLIESPORTIU DE LA COGULLADA: Av./ Joaquim de Sagrera 15

TOTS CONVIDATS A PASSAR, INFORMAR-SE I PROVAR, SENSE COST